Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2025, 10:25
Cytat:
Wydaje mi się, że obie strony troche przesadzają. Przecież jedni nie krytykują samego faktu wejścia Moora do klubu, lecz głównie jak to zostało wszystko "opakowane" bo nadal nie wiemy jak to ma wszystko wyglądać i jak to chcą uczynić, na ten moment niczym się to nie różni od wejścia trio i opowiadania na prawo i lewo że będziemy za X lat potęgą. Pożyjemy zobaczymy, ale drugiej stronie radziłbym nie pompować balona bo robicie to od paru lat, na grę mówicie, że jest super, na transfery, że są super, na trenera, że super, że ligę zaoramy, a my nadal tkwimy w 1 lidze i mamy kilkanaście milionów strat co sezon. Więc radziłbym trochę zbastowania z tym wierzeniem we wszystko co przeczytacie na necie bo nie bądźcie naiwni bo ja nie wierzę, że taka osoba przyszła tutaj bo zakochała się w średniaku 1 ligi i jest tutaj bezinteresownie. Niestety w naszym kraju jest kilkanaście innych klubów gdzie łatwiej i lepiej zainwestować. Może po prostu wolfy warto czasami spojrzeć na takie sytuacje z dwóch stron. Może prezes wreszcie przygladnąć się wydatkom Wisły, a nie patrzeć czy jakiś samorząd kogoś finansuje. Problem w tym Drozd, że Ty i reszta już wiele razy coś prognozwaliście i jakoś to się nie sprawdzało, a wtedy głupio próbowaliście z tego wybrnąć i na siłę kogoś bronić.
O to mi jedynie chodzi. Te wszystkie bajki Zaskrońca, który nie mówi żadnych konkretów, nie umie trzymać języka za zębami a jednocześnie cały czas pieje jaki to sukces, bo już ogarnął wszystko praktycznie na tip top.

Tak właśnie było za Rude, gdy przedstawiał go jako nadzieję trenerki. Gość zdobył PP ale też skomprmitował Wisłę w lidze. To nadal nie przeszkadza Zaskrońcowi mówić, że on będzie pracował w najlepszych klubach top5 lig (czy jakąś tam podobną bajkę wymyślił) albo, że tak żałuje, że go w Wiśle nie zatrzymał - chwilę wczesniej bredząc o planach trzyletnich partych na jednej osobie - Rude.

I teraz jest podobnie. Nazwisko Moore samo w sobie nie robi dla mnie roboty. Wierzę, że ten chłop przyczyzni się do załatwienia sponsorów i inwestorów i więcej od niego nie oczekuję bo niby co on tu ma zrobić? Doradzić żeby najpierw zapłącić dług za stadion czy za obiady dla dzieciaków z akademii? Gadki szmatki o opakowaniu meczu ze Slovanem czy meczu na 120 lecie klubu to jest poziom żenady. Zaskroniec odtrąbia sukces stulecia i jako konkrety odaje mecz ze Slovanem i na 120 ecie klubu. I od tego jest ten doradca? Po prostu xd
Brak Moorea tutaj i jakaś oficjalna konferencja to kolejna czerwona flaga. Dlatego piszę swoje spostrzeżenia przed faktami a nie po faktach (bo wtedy najłatwiej być mądrym) i jak dla mnie póki co, wygląda to po prostu komicznie. Bardziej na zasadzie, jakoś oczaruję gościa, dam mu akcje, on coś tam pogada o Wiśle i kupię sobie tym czas, a być może on zainteresuję kimś Wisłę i dalej to pójdzie.

Także planu rozwoju jak nie było tak nie ma. Są kolejne bajki i gadki szmatki. Brawoszefy mają pożywkę a o najwazniejszym czyli wzmocnienia i walka o awans się nie mówi. Zaskroniec pięknie przykrył najwazniejsze tematy tzn czy Wisła wyjdzie w tym roku z tej zapiździałej I ligi? Nie mówi też o długach itd itp.

Także kij wam w ryj za przykładanie ręki do tego bagna, a jak mówicie, ze dziwnym jest pisanie o robieniu Zaskrońcowi laski to przeczytajcie posty drozda i pomyślcie czy tu nie ma miejsce wirtualne obciąganie xd
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując