Wyświetl pojedynczy post
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2025, 19:26
Jaroo1, tobie nienawiść do Królewskiego tak się rzuciła na głowę, że nawet nie czytasz tego co powiedział Peter Moore.
Fragment, który odnosi się do twoich wysrywów na tym portalu i oczywiście im zaprzecza:
P. Moore napisał(a):
W Krakowie jest studio gier wideo, któremu pomagam. Byłem tam jakieś cztery lub pięć tygodni temu i spotkałem się z Jarosławem Kolewskim, który jest właścicielem Wisły Kraków, poszedłem na stadion, spędziłem z nim trochę czasu. Byłem pod wrażeniem jego wizji klubu, podstawowej infrastruktury stadionu, historii Wisły jako klubu, który przez wiele, wiele lat był europejskim pretendentem, przeszedł przez trudne czasy, co obecnie robi wiele klubów średniej klasy ligi europejskiej. I nie chcę klubów, które tak wiele znaczą dla społeczności, Wrexham jest taki sam, Liverpool jest taki sam na wielką skalę, które znaczą tak wiele dla fanów, aby zostały w tyle.
Nie wiem czy ci Królewski przeleciał dziewczynę czy co innego zrobił ale powinieneś się leczyć. Bo tego hejtu racjonalnie nie da się wytłumaczyć.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 11.07.2025 o godz. 19:37.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując