Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2025, 19:12
Cytat:
Chyba największe sportowe radio na świecie, Moore (z domu w USA) mówi o Wiśle i jego planach co chce w klubie zrobić. Pisze o tym cała prasa sportowa w Polsce ...
A jakiś ****** hejter pi...sze o "mokrej szmacie". Może sprawdź jakie terminy mają na Babińskiego.
Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem czy już całkiem sperma Królewskiego ci mózg wyprała?

Zaskroniec zapowiadał cuda, a skończyło się na konkretach w stylu "opakowujemy fajnie mecz ze Slovanem", gościu przejął akcje i nawet nie pojawił się w Krakowie żeby razem z Królewskim ogłosić mocne wejście i jakieś konkretne plany.
Oznacza to, że ma wyjebane na tego waszego Zaskrońca i was, po prostu będzie za 5 procent akcji Zaskrońcowi mówił, żeby dobrze opakowywał mecze, a na 120 lecie klubu dobrze wybrał rywala bo są mistrzostwa na jakimś kontynencie.
A może jak coś się uda dzięki jemu nazwisku to wejdą tu jacyś sponsorzy czy inwestor. Tyle cudów zrobi w Wiśle bez kasy, co Rude cudów zdziałał.

Wy jesteście tak omotani bajkami Zaskrońca, że wam się całkiem we łbach .......i od tego lizania się po fiutach. Jak na szumne zapowiedzi czegoś wielkiego to słabo wygląda, że chłop nie pojawił się w Krakowie, nie ma żadnych konkretów podanych, nie ma jakichś planów.
Ja jedynie póki co, słyszę tu typową gadkę Zaskrońca, czyli pieprzenie trzy po trzy o budowie wielkiego klubu przyszłości.

Zapamiętaj jak się plujesz teraz do mnie i przeproś w odpowiednim momencie jak już się okaże, że miałem rację.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując