Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2025, 20:55
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Mówił tak Dyrektor Zarządzający - Florentyna Kulig. Ja wiem że w twoim zjebanym rozumowaniu w klubie nie ma nikogo oprócz twojego guru ale wyobraź sobie że jest.
Jeśli chodzi o kasę z pucharów to pytam o nią jedynie głównego propagandystę, który twierdził, ze ta kasa gdzieś jest co wrzuciłem wyżej.
Nie wiem po co mieszasz w to zaskrońca jak ja zadaje ci proste pytanie dotyczące propagandy która tu promujesz.
Ustal sobie chociaż debilu wersje, bo kilka postów wyżej pisałeś że całość kasy jest w kieszeni Mandziary.
Dawaj te raporty finansowe na które się powoływałeś, że wykażą istnienie tej kasy albo łaskawie stul swój ryj i przestań łgać.
Pytasz o kasę z pucharów bo kolejny raz stadko hejterów Królewskiego wyszło jak zwykle Na zaczadzonych zaślepieńców.

A co do kasy z pucharów, czy Florentyna mówiła o kasie od Uefa? Kasie od Polsatu? Kasie od sponsorów? Kasie ze 100 000 sprzedanych biletów? Czy sumie tych wszystkich źródeł przychodów wynikających z naszej obecności w pucharach, o której ja cały czas mówiłem.

Natomiast pokaż debilu gdzie pisałem, że całość kasy jest w kieszeni Mandziary? To tylko kolejne twoje urojenie, a raporty dostaniesz jak Królewski zechce może w grudniu .

Zapytaj jeszcze o plan trzyletni to przecież skandal, że dalej go nie pokazał, wredny zaskroniec
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując