Wyświetl pojedynczy post
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2025, 08:45
ŁKS
Ruch
Puszcza
Lechia
GKS Katowice
Motor
Arka
Bruk-Bet
Wisła Płock
To są drużyny które awansowały w ciągu ostatnich trzech lat do ekstraklasy.
Czy któraś realizowała program rodzina na swoim i jajeczko first ?
Czy któraś realizowała program hakowania enigmy polskiej piłki, wdrażała długofalowy projekt, globalne partnerstwo i pierdyliard innych bzdetów, które słyszeliśmy i czytaliśmy w ciągu ostatnich dwóch lat ?
Czy prezes któregokolwiek z tych klubów latał po tłiterach i innych mediach jak kot z pęcherzem ?
Czy któryś z tych klubów zadłużał się w tempie geometrycznym ?
Nawet jeśli gdzieś, coś to tamte kluby awansowały a my nie.

Z Obidzińskim iJażdzyńskim okupowaliśmy górną ósemkę ekstraklasy a dług spadał by rok do roku.
Ale my tworzymy projekt przyszłości, globalne partnerstwo i inne bla, bla bla. Może się uda awansować w tym sezonie, może za trzy. Słowo klucz: uda.
Nam potrzeba solidnych i znających się na rzeczy rzemieślników a nie wizjonerów.

A teraz mamy teatrzyk z Moorem. Może przyniesie doraźne korzyści a może za rok ślad po nim zaginie. Zobaczymy. A na razie jak powiedział prezes są pierwsze efekty :
Cytat:
Rozmawiałem np. z Peterem, jak będzie wyglądało 120-lecie Wisły Kraków i jaki zespół powinniśmy zaprosić na ten jubileusz. Peter słusznie zwrócił mi uwagę, że musimy odpowiednio podejść do tematu, bo to rok mistrzostw świata na kontynencie amerykańskim, co oznacza, że klubowe drużyny, piłkarze będą mocno obciążone i trzeba mądrze wybrać zarówno rywala, jak i termin takiego meczu jubileuszowego.
Mam nadzieję, że Moore podpowie prezesowi coś ponadto co mógłby za darmo usłyszeć od randomowego kibica Wisły.
Odpowiedz cytując