Drozd napisał(a):

A kto ci głąbie powiedział, że wyszła ledwo na 0? Jedno co wiadomo to wyszła o około 1000 000 euro mniej niż można było zakładać, bo spłaciliśmy dług sprzed 20 lat. Ale idioci tobie podobni dalej wypytują gdzie jest kasa z pucharów.
Królewski kolejny raz udowodnił, że ma swój plan z którego nie musi się spowiadać takim wiecznym płaczkom jak ty i reszta lamenciarzy w tym temacie. W całej Polsce wszyscy mu gratulują, ale stadko hejterów mieniących się kibicami dalej. "powstrzymuje się z oceną", "dopytuje o szczegóły", "nie pompuje balonika" 
Jesteście chłopaki żałośni...
|
Mówił tak Dyrektor Zarządzający - Florentyna Kulig. Ja wiem że w twoim zjebanym rozumowaniu w klubie nie ma nikogo oprócz twojego guru ale wyobraź sobie że jest.
Jeśli chodzi o kasę z pucharów to pytam o nią jedynie głównego propagandystę, który twierdził, ze ta kasa gdzieś jest co wrzuciłem wyżej.
Nie wiem po co mieszasz w to zaskrońca jak ja zadaje ci proste pytanie dotyczące propagandy która tu promujesz.
Ustal sobie chociaż debilu wersje, bo kilka postów wyżej pisałeś że całość kasy jest w kieszeni Mandziary.
Dawaj te raporty finansowe na które się powoływałeś, że wykażą istnienie tej kasy albo łaskawie stul swój ryj i przestań łgać.