Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2025, 15:22
Cytat:
Chyba jakieś wytyczne poszły z samej góry, bo takiego zmasowanego ataku brawoszefów już tu dawno nie widziałem. Zaskroniec zaraz coś odwali i znowu powpełzają pod kamienie
To nie o to chodzi. Zaangażowanie w to takiego człowieka jest pozytywna informacja więc brawoszefy podniecone ta nowina, nie mając za co innego chwalić takiego cyrkowca jak Zaskroniec, szaleją z radości, że stał się przełom.
To trochę tak jakby debil co z klasy do klasy nie zdaje, dostał szóstkę z klasówki. No i wlansie Zaskrorniec zrobił coś na szóstkę więc brawoszefy są podjarane niesamowicie, że coś wyszło.

Oczywiście powoli okaże, się że ściągał na tej kalosowce xd bo już jakoś nie słychać żeby gość sypał kasa, pięć procent akcji objął xd co to znaczy objął? Za ile i od kogo? Będzie doradca, czyli właściwie kim? My też tu jesteśmy doradcami xd
Wszystko wygląda póki co na piękny zabieg pijarowy, zero konkretów, dużo obietnic tajemniczych. Zaskroniec może grać na to, że stanie się cud i gości mając kontakty z dupy mu nagle przyprowadzi inwestorów. Także dalsza gra ja czas z zamysłem że być może przełom sam się zrobi i wszystko się bujnie do przodu.

Masa klubie ostatnio znajduje inwestorów, nie potrzeba do tego jakiegoś światowego speca. Wchodzą do klubu i robią swoje porządki, nikt nie mówi żeby ichniejszy Królewski został w klubie bo jest taki zajebisty. U nas wszystko pięknie ja papierze i w tabelkach Jarusia, ale jak ktoś ogarnia co się dzieje to widzi że to wszystko od dupy strony robione i jedynie propaganda Zaskrońca się tu zgadza.

Pytanie zasadnicze. Będzie już awans w tym sezonie? Bo mieliśmy w 2 czy tam 3 lata rządów Zaskrońca zbudować na wartościach i tradycjach potwora, który zrobi awans ładny. Trenera przyszłości mamy, czy przypadkowego Jopa? Xd

Niech może chociaż raz jak już jest tak zajebiście to jakieś konkrety zostana podane. Skąd się wziął pan Moor, za ile ma akcje, i jakiś ma konkretne zadania i cele do osiągnięcia na najbliższy i dalszy czas.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując