Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2025, 15:07
Cytat:
Ja mam problem jak ktoś jawnie pisze, że trzeba Królewskiemu odebrać Wisłę.
Trzeba mu odebrac tak jak sam sobie odebrałeś podpis tutaj że cel to awans w lutym, marcu itd. I już jest mniej śmiesznie i mniej żałośnie.

Jedno jest pewne. Jeśli z Moorem ma coś pójść do przodu to efekty pracy powinny być widziane niemal od razu - kasa, kasa załatwiona skądś, nie wiem, może być z nieba ale po to tu jest żeby płynęła kasa skądkolwiek, może żeby oszczędzać i może żeby załatwić jakichś kopaczy. Jeśli tego nie będzie to będzie źle. No chyba, że to cel jest jeden, czyli znalezienie inwestora i może to potrwać kilka lat...
Ja tylko czekam co będziecie wymyślać jak to jebnie. Bo póki co to wygląda na zasadzie takiej, że gościu sobie ogarnął pięć procent udziałów, może chce się pobawić, sprawdzić, postawił sobie wyzwanie i jak się uda to zarobi odsprzedając te pięć procent. Wiele go to nie zobowiązuje, z żadną kasa tu nie wchodzi więc jeśli np po roku zobaczy jaki tu jest burdel to może szybko zniknąć. I tak wlansie obstawiam że będzie, bo nie wierzę że przy Zaskrońca cokolwiek się może udać.

A do brawo szefów to nieźle macie najebane skoro uważacie, że ja ten ruch z Moorem krytykuję. Nie krytykuje tego, tylko nie wierzę w tego mitomana Zaskrońca. U nas już profesjonalnie było, był dyrektorem sportowym Pan z Arsenalu. Później się okazało że mamy za pół mln euro Fazlagicia. Ale wiem dlaczego tak się różnimy w ocenie. Ludzie co krytykują Zaskrońca mają jakieś IQ i twardo stąpają po ziemi, wy z kolei lubicie bajeczki, jesteście naiwni i wierzycie we wszystko co Wam taki bajkopisarz opowie.
Naiwność np w wykonaniu Pepe - awansujemy w lutym xd
Naiwność wszystko brawo szefów - mamy wielkiego trenera, nazywa się Albert Rude ale z nim będzie żarło xd do dzisiaj chamy nie umiecie się otrząsnąć i przeprosić za hejtowanie bo ktoś wiedział co z tego będzie i nie bał się tego powiedzieć. Był PP, było najnizsze miejsce w historii Wisły w lidze, był Omrani, był plan trzyletni ale Wasz megawonsz i Rude mieli wyjebane i uciekł z Krakowa hiszpański analityk jak szczur
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 07.07.2025 o godz. 15:13.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując