Martinus napisał(a):

|
Jego wejście ma uwiarygodnić projekt i znaleźć Jarosławowi inwestora. Pewnie taki jest sam plan samego Królewskiego. Co z tego wyjdzie okaże się.
|
na gorąco jestem najbliżej tej interpretacji, jeśli dostał mały pakiet akcji za darmo, jak najbardziej robi to sens
jestem bardziej sceptyczny, czy w ogóle będzie bawił się tutaj w jakiekolwiek zarządzanie czy doradztwo powyżej zakresu, za który od większych i bogatszych klubów (lub firm) mógłby wziąć o wiele więcej twardej gotówki (bardzo proszę o rączki na kołdrze z jakimiś Liverpoolami i wypożyczaniem zawodników

na razie jesteśmy w drugiej lidze polskiej) - w filantropię nie wierzę
pozostawienie luki poznawczej w zakresie współpracy z p. Moore'em (zgadzam się jednak, że to mega grube nazwisko i postawienie go obok Wisły nie przyniesie nam szkody) uważam za duży sukces socjotechniczny Jarosława, bo kolejny raz sprzedał kibicom obietnicę lepszej przyszłości, kupując sobie troszkę czasu i nadziei, a co z tego wyjdzie - osobiście nie wiem, bo nie mogę

jestem również pesymistą w kwestii, czy nagonienie tutaj Poważnego Inwestora będzie oznaczało pożegnanie się z Jarosławem