Wyświetl pojedynczy post
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2025, 10:57
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Ty znowu o januszexach piszesz, widać masz ogromne doświadczenie w pracy z tego typu podmiotami, vide ogromna wiedzą na temat operacji Królewskiego xD.
O Januszexach to jednak więcej wiem z beki na sieci niż z życia. O operacjach Królewskiego ze względów zawodowych wiem więcej niż ktokolwiek na tym forum. Ale to jest działalność w dużej mierze wirtualna więc szkoda czasu. Pewnie wrócimy do tematu jak „transparentny Szef” skończy łamać prawo i opublikuje sprawozdanie za 2024. Przy czym na razie łamie dopiero 7 dni a rok temu dopiero po ponad 100 ktoś go zmusił, żeby tą kompromitację ujawnić. Ale pewnie warto czekać. Im dłużej to przeciągnie tym zabawniejsze będą cyferki.

Ogólnie to działa tak, ktoś dochodzi do szczebla Vice, już wyżej nie pójdzie ze względu na to ze do topu wielkiej corpo jest prawie niemożliwe się dostać.
Taka osoba w wieku 55-60 lat z kasą, akcjami, kontaktami na całym świecie etc zakłada sobie właśnie takie doradztwo i spokojnie żyje niby na emeryturze ale jednak ciągle ma styczność z biznesem i ciężka kasa wpadnie od czasu do czasu, to nie jest wypadnięcie z obiegu to jest odpowiednie dobieranie zleceń, ciągle trzymanie kontaktów.
Zgoda co do opisu sytuacji. Mam jednak wrażenie, że Ty myślisz że oni to robią z wyboru a ja obserwując świat wokół mnie nauczyłem się, że jednak z musu. I z tą grubą kasą to Cię poniosło trochę.

Jeżeli ktoś myśli że Moore jest docelowym inwestorem to pozdrawiam. On ma ocenić sytuację i Wisła powinna stawać na rzęsach żeby był zadowolony i zaopiniował nas pozytywnie do swoich mocodawców, znajomych, partnerów biznesowych etc.
Znów zgoda. To jest jak to napisał na samym początku Szef nad szefy „eksperyment”. Udo się albo nie udo W sensie znaleźć kogoś prawdziwie zainteresowanego inwestycją.
Odpowiedz cytując