Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2025, 08:32
Brawoszefy podniecone. I co ten gościu ma doradzić Zaskrońcowi i Bashy? Nie bierzta Omraniego? Weźta Neymara bo jeszcze na starosć coś pogra? Albo zapłaćta za stadion bo się w mediach smiejom?

Czym on ma tu zarządzać i w czym doradzać? W przepalaniu pieniędzy?

Dopóki tu ktoś nie wjedzie z kapitałem, nie wiem, może on dorzuci (w co wątpię)? A może kogoś z kasa znajdzie - w tym nadzieja - to nie wiem czy ktoś tak wielki może cokolwiek dać takiemu biedaklubowi jak Wisła. Na nasz poziom to wystarczyli by Jażdzyński i Obidziński, którzy jasno mówili żeby ciąć koszty, a nie żyć ponad stan.

Zobaczymy, może ten chłop własnie tak powie, że najpierw tniemy jak najbardziej żeby móc spłacić długi a później mieć jakas płynność i kapitał, bo bez tego i tak on nic nie zrobi.

Cytat:
Ale, że gość z takim CV wchodzi w projekt, który zaraz pier.olnie i skończy w 4 lidze? Co to za Janusz biznesu? Wierzy na słowo jakiemuś Zaskrońcowi zamiast zapytać forumowych ekspertów Jaroo1 czy BCGorlice... To musi być jakiś farmazoniarz jak Vanna Ly
Na 90 procent obstawiam, że będziez to odszczekiwał. Tzn. i tak nie odszczekasz, bo wy wszyscy podnieceni tym Zaskrońcem to nie macie za grosz honoru i dalej .......icie swoje. Jak drozd czy markus i wolfy.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 07.07.2025 o godz. 08:35.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując