Brawoszefy podniecone. I co ten gościu ma doradzić Zaskrońcowi i Bashy? Nie bierzta Omraniego? Weźta Neymara bo jeszcze na starosć coś pogra? Albo zapłaćta za stadion bo się w mediach smiejom?
Czym on ma tu zarządzać i w czym doradzać? W przepalaniu pieniędzy?
Dopóki tu ktoś nie wjedzie z kapitałem, nie wiem, może on dorzuci (w co wątpię)? A może kogoś z kasa znajdzie - w tym nadzieja - to nie wiem czy ktoś tak wielki może cokolwiek dać takiemu biedaklubowi jak Wisła. Na nasz poziom to wystarczyli by Jażdzyński i Obidziński, którzy jasno mówili żeby ciąć koszty, a nie żyć ponad stan.
Zobaczymy, może ten chłop własnie tak powie, że najpierw tniemy jak najbardziej żeby móc spłacić długi a później mieć jakas płynność i kapitał, bo bez tego i tak on nic nie zrobi.
Cytat:
|
Ale, że gość z takim CV wchodzi w projekt, który zaraz pier.olnie i skończy w 4 lidze? Co to za Janusz biznesu? Wierzy na słowo jakiemuś Zaskrońcowi zamiast zapytać forumowych ekspertów Jaroo1 czy BCGorlice... To musi być jakiś farmazoniarz jak Vanna Ly
|
Na 90 procent obstawiam, że będziez to odszczekiwał. Tzn. i tak nie odszczekasz, bo wy wszyscy podnieceni tym Zaskrońcem to nie macie za grosz honoru i dalej .......icie swoje. Jak drozd czy markus i wolfy.