Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2025, 12:06
FraMat napisał(a):Wyświetl post
To może jeszcze przypomnij w jaki sposób Duda zawalił te mecze. Nie musi być z pamięci.
Dobrze byłoby też porównać liczbę zawalonych przez Dudę meczów z liczbą zawalonych przez innych graczy.
Obiecuję że wtedy dołączę do hejtklubu Dudy.
������
Obejrzyj sobie kogo krył Duda przy obu bramkach Miedzi. Temat był już wałkowany.
A jeżeli nie pamiętasz jego nieziemskiego zaangażowania ze Zniczem, to cóż - nie bardzo jest sens dyskutować.

Złych meczy w tej rundzie było zresztą więcej, ale nie mam zamiaru grać w głupią grę i udowadniać że leszcz bez liczb trzeci sezon z rzędu jest cienki jak sik pająka. To raczej Ty powinieneś (jeśli chcesz być traktowany poważnie, co do czego nie mam pewności) wykazać co takiego wnosi Kacper swoją osobą do gry Wisły co pozwala opierać na nim zespół walczący o awans. Bo na pewno nie gole, asysty, walkę o górne piłki, stałe fragmenty gry, odbiory czy otwierające podania.

Tylko błagam, oszczędź nam tekstów o "kocich ruchach" i "wiedźmińskich refleksie", czy jak tam uzasadniałeś zajebitość Sukiennickiego w poprzednim sezonie. W miarę możliwości trzymajmy się rzeczywistości...

@Jaroo1 - trzeci rok z rzędu oglądam tego paralityka i rzygać mi się chce na myśl o jego dokręconych idealnie obok lewego słupka strzałów na bramkę albo wrzutkach na wysokości jaj pierwszego obrońcy. Nie sądzę żebym był jedyny, ani że prowadzenie ewidencji zawalonych przez niego meczy poprawi mi nastrój. A byłaby to żadna robota, kopiuj wklej: "Duda wykonał dziś XX rzutów rożnych i wolnych, z czego było Y kontr dla przeciwnika i zerowe zagrożenie dla rywala. Poza tym przed strzałem/wrzutką/podaniem rywala dreptał wzdłuż pola karnego (nie wiadomo po co), z czego padł/nie padł gol.".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.07.2025 o godz. 12:22.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując