Wyświetl pojedynczy post
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2025, 19:55
As napisał(a):Wyświetl post
Pewnosci nie mam ale mysle, ze tu poprostu nie ma woli aby takiego zawodnika sprowadzic. Brakuje w pionie sportowym wyobrazni, ze sa mecze lub fazy meczu gdzie taki zawodnik by sie zwyczajnie przydal.

Ja siedzac na kiblu jestem w stanie z telefonem w reku znalezc kilkunastu kandydatow tylko w Polsce, ktorych mozna by sprobowac sciagnac. Pewnie majac jakis konkretny program skautingowy znalazlbym kilka setek z roznych krajow.

Jesli bankrutujaca Kotwica, ktorej prawie odebrali licencje byla w stanie sciagnac Sadowskiego to mysle, ze my tez bylibysmy w stanie. Sadowski z reszta poszedl do Kazachstanu na pol roku a pewnie by sie nad oferta Wisly pochylil gdyby mu ja przedstawiono.
Pamiętam kiedyś robiłem sobie "sprawdzam" w tym temacie, w okresie kiedy Raków jako świeży MP kontynuował swoją epopeję z poszukiwaniem "wysokiego napastnika". Było dość szokujące jak mało jest takich piłkarzy w całej Europie i jak szybko wraz ze spadkiem ceny schodzi się na poziom zawodników, którzy albo w ogóle nie strzelają bramek albo nawet mało co grają. Może mają jakieś inne parametry wybitne dla "defensywnego napastnika" ale nie mam dostępu do takich danych. W tym temacie przy naszych możliwościach transferowych trzeba by wyciągnąć kogoś z kapelusza i liczyć na farta jak np. Polonia trafiła ze Zjawińskim (3 gole z gry w poprzednim sezonie, 14 w obecnym).

Patryko napisał(a):Wyświetl post
Coś mi się zdaje, że jeszcze zatęsknimy za jakością Jamesa. No chyba, że eksplozję formy zaliczy Dziedzic. Tego się trzymajmy.
Jedyną nadzieją Duda. O ile go nie sprzedamy...
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując