Wyświetl pojedynczy post
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2025, 13:23
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie największym sygnałem ostrzegawczym na linii Socios - Klub jest to, że Sociosy nie są w stanie sprzeciwić się pewnym głupim decyzjom.

A co gdyby Socios powiedziało - słuchaj Prezesie - przedstaw nam trzyletni plan redukcji długu przy założeniu pozostania w 1 Lidze, inaczej te dwa miliony (kwota z głowy), które wpłacamy rocznie zobaczysz jak świnia niebo. Co więcej, dwa miliony wypłacane będą w transzach, warunkowane osiągnięciem kamieni milowych tego planu. Mieliście być głosem kibiców, a jesteście przedłużeniem ucha prezesa.
Gdyby tak powiedziało to żadnych transferów i układzików już by nie było bo Prezes jest całkowicie niezdolny do przedstawienia jakiegoś planu. Plany trzeba stworzyć i napisać, nie biorą się z paplania, są więc absolutnie poza zasięgiem Słońca Karpat.

Ja widzę jednak że tu będzie jeden duży transfer na koniec tego stowarzyszenia. Aż nie mogę uwierzyć, że ktoś wpadł na tak epicki pomysł wyprowadzenia wszystkich pieniędzy. Wiecie, że oni wczoraj napisali do prezydenta, że planują 7 milionów (7 baniek) przeznaczyć na stworzenie restauracji? Ja p… w ledwie dyszącym klubie bez bazy, bez boisk, bez niczego oni chcą sobie za 7 baniek zafundować restaurację w czyimś budynku.
Odpowiedz cytując