Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2025, 07:43
Cytat:
Jak jeden z drugim płacze że transfery słabe, a w kolejnym zdaniu, że długi rosną to niech się zdecyduje.

Rozumiem, że planujesz spłacać te 10 baniek, które rocznie pożycza Wiśle Królewski żeby walka o awans była realna.

A przypieprzanie się do Socios o to, że nie popadli w amok plucia na prezesa bez opamiętania o wszystko to dowód skrajnego zaślepienia, nic więcej.
Krytyka transferow (ja akurat nie zabieram glosu, boisko zweryfikuje) i jednoczesna krytyka rosnacego dlugu nie jest sprzeczna ze soba.
pinokio moglby miec 100 mln na transfery a i tak prze.......ilby ta kase i nie byloby awansu. To jest pelikan czystej wody, nie majacy zadnego pojecia o pilce, ktoremu wszystko mozna wcisnac i wmowic podpierajac to cyferkami. A cyferki znajdzie sie takie jakie trzeba kto kuma statystyka ten wie o czym mowie

I tak, kazdy z nas bedzie splacal, nie 10 mln, ale okolo 40-50 mln, ktore pinokio zaciagnal. Bo zadna pozyczka, ktorej udzielono klubowi nie bedzie umorzona. Kazda z nich na pewnym etapie stanie sie gwozdziem do trumny, kiedy pinokio wprowadzi procedure egzekucyjna. Wiesz co wtedy naiwny drozdzie nastapi? Komornik zajmie konta i wszelkie mozliwe zrodla dochodu Wisly
Zgadnij, co wtedy beda musieli zrobic kibice zeby klub zachowal plynnosc?

Tylko przyglup tego nie widzi i nie rozumie. Za przyglupa cie nie mam, wiec piszesz co piszesz calkowicie swiadomie. Dno dna.

BCGorlice bardzo fajnie podsumowal serka i postawie socios. Mnie od dluzszego czasu brzydzi postawa serka, ktory twierdzi, ze socios jest opozycja dla krolewskiego i go krytykuje. Albo serek cierpi na rozdwojenie jazni, dwubiegunowke, ma bardzo fantazyjne sny, albo probuje z nas wszystkich robic debili
Odpowiedz cytując