Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2025, 22:32
As napisał(a):Wyświetl post
Ja staralem sie wkazac, ze inne pierwszoligowe kluby byly w stanie znalezc zawodnikow (prawdopodobnie o wiele tanszych w utrzymaniu), ktorzy w defensywie dali podobne liczby do Igbekeme a dodatkowo byli w stanie jeszcze dolozyc konkrety z przodu.

Jesli James wroci to dobrze ale jesli nie wroci to wydaje sie, ze nie jest Mission Impossible znalezc kogos kto bylby od niego lepszy a bedzie tanszy.

Ja osobiscie nie widze Igbekeme jako jakiegos zbawce Wisly niemozliwego do zastapienia. Rodado? Owszem. Igbekeme? Jeden z wielu.
Mam podobne odczucia. Nie jestem przeciwnikiem Igbekeme, ale nie uważam że powinniśmy go zostawić za wszelką cenę. Pod jednym warunkiem - że zastąpić miałby go jakiś solidny przecinak, a nie pierdoła w rodzaju Dudy czy Sukiennickiego.

Oczywiście, wrażenia estetyczne będą O WIELE gorsze, wyniki - już niekoniecznie.

@Karherop - chłopie, to Ty pisałeś o tym żeby stawiać na Starzyńskiego zamiast Baeny, o budowaniu Młyńskiego, jak to super że Wisła sięgnęła wreszcie po Dziedzica, jaki to mądry ruch z Olejarką, jaki to Duda zajebisty ale pracuje akurat nad innymi elementami piłkarskimi niż strzał (i to bardzo dobrze)...

Jest tego dużo. Nie przypinam Ci bezpodstawnie łatki. Po prostu rzygam już naszymi pseudotalentami z dyskontu.

Krzyżanowski dostał kopa w dupę w Primaverze bo jest za cienki, nie przez kontuzję czy jakieś inne plany w karierze. Jest jednym z wielu leszczy odrzuconych przez w miarę poważną piłkę bo się do niej nie nadaje. Tak jak Buksa Jr czy Talar.

Jeżeli nie znajdzie się szybko frajer na jego zakup i będzie grał to znowu zawali nam sezon. Jeżeli ściągniemy przeciętnego LO to posadzi naszego wunderkida na dupie jak Jaroch Szota. Nawet jak będzie pierdołą zawalającą gole w co drugim meczu to Jop będzie dostawał gorączki na myśl o zmienieniu go.

Dlatego liczę na jego agenta, bardzo liczę. Jego odejście to będzie pozbycie się dziury w obronie i pieniądze na załatanie budżetu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.06.2025 o godz. 22:44.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując