Wyświetl pojedynczy post
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2025, 20:14
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
Jak rządzą idioci, którzy zawsze wydają więcej niż mają to klub padnie w ekstraklasie jak i tym bardziej w 4 czy 10 lidze.
Trzeba było zwiększać przychody i kontrolować koszty tak jak było do pandemii, w miarę możliwości nie wydawać więcej niż był przychód, a jakby był jakiś sukces albo lepsze miejsce w tabeli od oczekiwanego (więcej pieniędzy od ekstraklasy i może sponsorów) albo dobra sprzedać jakiegoś grajka to spłacać zobowiązania. Po 6,5 roku takiej strategii i przy grze w extra moglibyśmy być na zero albo niedaleko zera.
Tylko trzeba mieć normalnych zarządzających, a nie durniów co jak mają przychód 30 baniek to zrobią koszty 40, a jak przychód 45 to koszty 55 albo więcej itp.
Z durniami typu błaszczykowscy czy królewski to byśmy mogli sto razy zaczynać od 4 ligi i 100 razy padać po 5 czy 10 latach boby zawsze było o 5, 10 czy 15 baniek za mało przychodów.
Zarządzający idiota albo nie tj. podstawa bo przychody zawsze mieliśmy dość znaczne tylko trzeba było nimi dobrze gospodarować.
No a myślisz że jak zbankrutujemy to padalec dalej tutaj będzie ?

@Drozd
Ja wiem że nie chcesz źle dla Wisły i myślę że nikt z nas nie chce , ale ja Ciebie proszę skończ Waść i wstydu sobie oszczędź! Bo kiedyś trzeba powiedzieć stop wstać i unieść głowę. Nie można ciągle wypinać dupska.
Odpowiedz cytując