FraMat napisał(a):

Podaj przykłady tego, kto i kiedy domagał się aby minuty dostawali młodzi kosztem innych zawodników?(...)
Twój post, który zaczynał się dobrze:
...zakończył się słabo.
I gdybyś na pierwszej części poprzestał, chętnie bym poparł twoją opinię, ale ty musiałeś dodać personalne przytyki.
Naprawdę, przez takie personalne uwagi nie stajesz się większym autorytetem.
|
Przykłady takiej postawy podał ci już Wolfy, nie będę się powtarzać.
Zawsze bawi mnie, gdy gość, który pisał o waleniu konia przez Leszkapw, obrażał na czacie kibiców Wisły cieszących się po wygranym meczu i bez skrupułów kolportowal fejki, przywdziewa szatki "arbitra elegante" i próbuje moralizować lub recenzować pisanie innych.
To tak jakby Neron zaczął wypowiadać się na temat zakazu podpaleń.
Jeszcze nie zauważyłeś, że jesteś w tej roli kompletnie śmieszny i niewiarygodny?
W sumie możliwe, bo jak widzę dalej nie ogarniasz, dlaczego Twoje pisanie o "dynamicznym Sukiennickim" było idiotyczne - ani wiek ani dynamika same w sobie nie czynią jeszcze z żadnego piłkarza zawodnika bardziej przydatnego dla drużyny, bo o tym decydują i inne sprawy. Dlatego sugerowanie na podstawie rzekomo większej dynamiki, że Sukienka może być dla Wisły przynajmniej równie wartościową opcją jak Carbo na środek pomocy, było nie tylko wybitnie głupie, ale i żałosne, co oczywiście potwierdził czas.
W dodatku wystarczy wspomnieć gdziekolwiek Twój nick i jakąkolwiek bzdurę, którą pisałeś, a których nie brakowało i od razu odpalasz się niczym Wysocka-Sznepf.

Swoją drogą to też zabawne: wiedziałem że i tym razem od razu to zrobisz - oczywiście mnie nie zawiodłeś