Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2025, 09:54
Ja myślę, że w lidze gdzie gra 18 zespołów, z czego z góry można zakładać, że kilka ostatnich drużyn prezentuje poziom poniżej krytyki, a walka o awans dotyczy 6 zespołów (baraże) to każdy szanujący się zespół powinien o ten awans grać.

Zauważcie co Zaskroniec zrobił z Wisłą. Skład jest kompletowany jeszcze gorzej niż w tamtym sezonie. Chociaż szacun, że mamy 2 napastników na poczatek przygotowań - ale jak Rodado sprzedadzą to zostajemy z jednym - więc tutaj walczymy jeszcze o wyrównanie rekordu ilości napastników na start przygotowań z tamtego sezonu.

Ale nie o tym chciałem mówić. Jesteśmy klubem, który na płace wydaje 20 mln+ a mówimy, my tutaj, czy Zaskroniec przebąkując w wywiadach, że awans się nie liczy/nie jest możliwy xd Klub, który zjada resztę co do wydatków na pensje, ewentualnie jest w top 2-3, zamiast walki o dominacje w lidze chce walczyć o wegetowanie w lidze. To jest coś niesamowitego.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując