Wyświetl pojedynczy post
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2025, 11:57
Stelio napisał(a):Wyświetl post
Dobra, może to nie jest popularna opinia, moze kogoś urażę, ale zupełnie na poważnie, Wojciech Kwiecień mnie w....ia, a dokładniej mówiąc w....ia mnie jego podejście do Wisły.

Dobrzycki w Widzewie od chęci do czynów i realizacji planów przeszedł w kilka miesięcy. A nasz domniemany zbawiciel, kręci się jak gówno w przeręblu i dąsa jak primadonna.

A to trzeba poczekać na spokojnie, a bo nie wiem czy chcę, a bo to jest moja decyzja ostatecznie, a może lepiej jak wieczysta awansuje, a może jednak lepiej jak nie awansuje. Dzisiaj wstałem prawą nogą to mam większą ochotę na inwestycję a jutro wstanę lewą i już nie będę mieć ochoty.

Wszyscy się z nim ....a obchodzą jak z jajkiem i słuchamy tych samych okrągłych stwierdzeń i kadzenia.

Dla mnie sprawa jest prosta, chcesz wejść w Wisłę to wchodzisz, nie chcesz to rozwijaj Wieczystą i na....... nam w derbach za rok. Jak to świadczy o potencjalnym właścicielu skoro chłop za przeproszeniem nie wie czy ma ciepłą dupę czy zimną? W taki sposób też by zarządzał klubem? Cała społeczność by analizowała przez 3 miesiące na podstawie ułożenia gwiazd, czy Kwiecień w danym okienku sprowadzi dobrych piłkarzy czy jednak mu się odwidzi i ściągnie średniaków za mniejszy hajs.

Już rzygam tym tematem. A co najlepsze, na koniec tygodnia skończy się saga 'baraże wieczystej' i jestem na 99% pewien, że chuja dostaniemy a nie odpowiedź. Dalej przez kolejne 2/3 tygodnie będziemy słuchać okrągłego .......enia, aż w końcu pod koniec czerwca/z początkiem lipca, Królewski .......nie w jakimś wywiadzie, że na ten moment to jednak szanowny jaśniepan Kwiecień się nie zdecydował wejść. do klubu, ale on to niczego nie przekreśla i może kiedyś blablablabla.
Przeczytałeś gdzieś choć jedną wypowiedź samego Kwietnia na ten temat czy się denerwujesz bo dajesz się nabrać na gierki jk tudzież pierdoły tzw. dziennikarzy? Ja tam spokojnie czekam na pierwszą oficjalną wypowiedz samego bohatera sagi. Chyba że jakiejś nie zauważyłem, to proszę, udostępnij ją.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 11.06.2025 o godz. 13:07.
Odpowiedz cytując