ypeeh napisał(a):

Markus, czy przegraliśmy ten mecz słabym środkiem pola? Czy chodzi o to, że więcej centymetrów mogłoby poprawić nasze szanse przy stałych fragmentach?
Post factum to łatwo być mądrym i sypać złotymi radami jak z rękawa. Kto mógł przewidzieć, że Kiss odstawi aż taką padakę? Po prawej stronie nie grał na jakiegoś wybitnego defensora, cały czas był mega szeroki korytarz. A ten wczoraj ani dryblingu, ani szybkości.
Przed meczem tracisz zawodnika najlepiej grającego głową. W trakcie meczu najlepszego skrzydłowego plus kolesia, co niesamowicie napędza ataki lewą przez cały sezon. Wyrzucanie akurat w tym meczu błędów Jopowi to w mojej ocenie czysta złośliwość.
Do polskiej pierwszej ligi nie przyjdzie Ancelotti czy Conte. Nawet nie Vukovic czy Jacek Zieliński. Musisz szukać młodych-zdolnych, rozwijających się. W mojej ocenie trener Jop właśnie taki jest.
|
Żadne post factum, graliśmy z Poletanoviciem i Carbo i wyglądało to dobrze. Ale Jop musiał jak zwykle pokazać że widzi więcej.
Carbo miał w ostatnich meczach dobre podania i wrzutki, lepsze niż Igbekeme.
I tak, przegraliśmy między innymi przez środek pola. Tutaj trzeba było zdominować Miedź, wszyscy to wiedzieli poza naszym niewydarzonym trenerem?
Ilu jeszcze trenerskich wizjonerów wytrzyma ten klub?!
To jest baraż, tutaj każdy gol jest na wagę złota, ale łysy cymbał jak zwykle popisał się nieodpowiedzialnością.
Wiedziałem co będzie jak zobaczyłem skład...