Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2025, 18:47
Azor, myślę, że ludzie chcą prawdziwych polityków a nie marionetek i przebierańców, nie podstawionych Szymonow, nie sztucznych Rafałow, nie na szybko wyciąganych Nawrockich.
Wiele mógł zmienić Mentzen gdyby dowiózł to o czym mówił, gdyby się tym piwem nie s....il, bo albo się z kogoś robi zdrajców i sprzedawczyków, kłamców itd albo się z nimi pije piwo.

I mimo, że żaden polityk nie jest idealny a Braun tak jak mówisz, często jest odklejony, i to nie tyle z poglądami co z happeningami swoimi, to tacy ludzie będą zyskiwać. Bo on nie udaje - no chyba, że tak dobrze gra. Mentzen wydawał się w miarę ok, ale chyba sodowa mu odjebala po pozbyciu się Korwina i Brauna, po tych debatach itd dał się ograć jak .....a POwcom i duzo stracił.

Dlatego wlansie Braun, bo jak cos mówi to jest to raczej pewne i nie musi cały czas się gimnastykować, dlaczego dzisiaj mówi tak a wczoraj mówił inaczej. Mimo, ze dla mnie Braun aż przesadza z przekazem, to raczej kolejny głos oddam na niego i na jego partie bo chociaż będę miał jeszcze jakaś nadzieję, że stolik popisowi wywróci, a nie się do niego dosiądzie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.