Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2025, 15:02
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Ale my tylko rozmawiamy o pozycji STOPER w naszym klubie. Czy Uryga przychodził tu z piętnem "kaleki"?
A Colley? Biedrzycki?
Owszem, Łasicki może trochę.
Wszyscy powyżej to solidni zawodnicy na poziomie 1 ligi. Samo posiadanie takiej czwórki zawodników ( nie licząc młodych) jest niezmiernie konfliktogenne i trudne do zarządzania bo każdy chce grać a nie siedzieć na ławie. Bierzesz to pod uwagę?

Sugerujesz że Jop przygotowuje "patologicznie"? Grubo.
Co do opieki medycznej, rzeczywiście coś jest nie tak. Widać to na podstwie Kutwy i Biedrzyckiego.

... to nie wiem kim gralibyśmy w barażach?
Myślę , że w związku z okazanym mu zaufaniem będzie, jak to mówi jeden z forumowiczów, zap.....ł
Szczęściem w nieszczęściu jest też fakt iż Colley się wykurował.
I też będzie zap.......ł bo musi pokazać się na rynku.

Generalnie to ta dwójka powinna wystarczyć na 2 mecze.
Pod podstawowym założeniem- że nie będzie rozdawać prezentów
A my módlmy się aby nie złapali kontuzji.
Ja się bardziej boję ich kontuzji niż błędów. To nie tak że Uryga czy Biedrzycki prezentów nie rozdawali. Nasi zdrowi stoperzy mają tą podstawową przewagę że są szybsi zwrotniejsi.

Niestety - Łasicki okazem zdrowia nigdy nie był a Colley jest po zerwaniu Achillesa.

Poza tym najwięcej prezentów w całym sezonie rozdał Jaroch, mniej więcej co trzecia bramka jego, a tutaj jest zerowe pole manewru bo Szota objeżdżali w trzeciej lidze...

Liczę że środek pola Poletanović - Carbo zaasekuruje tyły. W meczu ze Stalą fajnie się asekurowali i przekazywali krycie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując