|
Leszek czy ty zapominasz leków brać? .......isz jak potłuczony. Ja zdanie mam od kilku lat to samo. Z taka kasa - tak, mimo długów Wisła ma kasę bo potrafi płacić dużo piłkarzom, z takim potencjałem, oczekiwaniami itd. awans Wisły z miejsc 1-2 powinien być oczywistością i czymś musowym. Brak tego awansu określa Zaskrońca bo to on jest za to odpowiedzialny. Tak samo trener, można pochwalić Rude za PP, można pochwalić Jopa jeśli awansuje, ale prawdziwym sprawdzianem dla trenerów, Zaskronca i Wisly będzie gra w ekstraklasie i tam na początku minimum, spokojne utrzymywanie się przez kilka sezonów (później oby coś więcej). Wszystko poniżej tego to hańba i wstyd dla nas.
Dopiero tam się okaże w jakim miejscu jest Wisła i czy np Jop coś ogarnia.
Kopanie się w tej śmiesznej I lidze, i to jeszcze nie załapanie się na miejsca 1-2 i awans - może wymęczony? - przez baraże to nie jest nic nadzwyczajnego z takim potencjałem kasa itd. Coś dużego to Puszcza zrobiła i jej podobne kluby, że bieda klub, ze wsi, wprowadzili na salony.
PS Zajebisty jesteś jeśli myślałes że ktoś normalny pochwali tutaj Zaskrońca za awans po trzech latach męczarni xd
PS 2. Widząc nasza formę i mental to uważam, że niestety dwa razy wygrać w barażach się nie uda i w którymś meczu się zesramy. Jeden mecz mógłby nam wyjść ale dwa mecze z czołówka to dla nich za dużo.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 15.05.2025 o godz. 06:35.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|