azor napisał(a):

Nie wiem. A Ty znasz te liczby?
Nie rozumiemy się. Nie twierdzę, że sędziowie nie popełniają baboli i wielbłądów. Wprost, są chujowi. Z pełną odpowiedzialnością (konkrety proszę) jesteś w stanie stwierdzić, że ilość błędów w stosunku do nas jest większa niż w do innych drużyn? Kiedyś Weszło robiło niewydrukowaną tabelę, z której łatwo można było wywnioskować, że wszyscy obrywają przez sędziowską indolencję. Sędziowie w Polsce są chujowi, ale dajmy już spokój z wszechobecnym spiskiem przeciwko Wiśle.
Kibiców? Troglodytów cieszących się z odpalenia fajerwerków, uzurpujących sobie prawo do bycia głosem całego środowiska - owszem, to tłuki które nie powinny mieć żadnej decyzyjności. O Królewskim od czasów jego alkotwittów się już nie wypowiadam. A na awans liczę jak każdy czy to na tym forum, czy w wiślackim środowisku. Chyba, że to Ty decydujesz komu zależy?
|
Chłopie, prześledź sobie twitter TVP, albo Karcza, albo Wojtowicza. Tam masz dokumentację wałów sędziowskich. I to takich ewidentnych.
W drugą stronę - nic.
W Baenę, Rodado, Mikulca notorycznie wjeżdzają co mecz, a na koniec to my mamy więcej żółtych kartek.
Ja znam odpowiedzi na moje pytania. A jeśli sędziowie mylą się tylko w jedną stronę...