Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2025, 13:25
Patryko napisał(a):Wyświetl post
No właśnie chodzi o system, bo przy 4 obrońcach na PO gra parodysta, który jak coś odwali, to na jakieś 90% tracimy bramkę.

Odnośnie zestawienia linii pomocy to wiadomo, że Jop po raz kolejny popełnił tutaj katastrofalne błędy, ale trzeba mu dać czas, bo uczy się bardzo wolno.
Przy ofensywnym Mikukcu z jednej strony i grającym szeroko, Baenie który i tak każda akcję kończy biegnąc do linii po prawej stronie potrzebny jest obrońca bo obiegać nie ma sensu
Spokojnie może tam zagrać Kutwa, Lasicki czy Colley
O graniu bez 6 to szkoda nawet pisać, to jest kompromitacja i w zasadzie dyskwalifikacja całego sztabu
Duda z Jamesem spokojnie mogą grać w linii jako para 8 jeżeli będą mieli asekurację z tyłu i przy okazji nie będzie trzeba wystawiać beznadziejnego Zwolinskiego
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując