Wyświetl pojedynczy post
kbr
Senior Member

Od: 08.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2025, 11:09
Po takim meczu można pisać i pisać.. Nie ważne czy kiedykolwiek awansujemy z tym właścicielem. Dopóki Królewski nie odejdzie, nie rozwiniemy się. Z roku na rok będziemy tylko pogrążali się w tym dziadostwie. Rano poczytałem co ludzie pisali na sb. Poczułem, że kiedyś już czytałem takie wnioski... Tak, to było rok temu, 2 lata temu, 3 lata temu... Za rok będziemy pisali dokładnie to samo. Tutaj zmiany trzeba zacząć na samej górze. Tylko co mają obiecane Ultrasi za milczenie? Nie siedzę w tematach kibicowskich, nie utrzymuję już kontaktu z ludźmi którzy znają takie kulisy. Ale ewidentnie widać, że coś jest na rzeczy. Brak pocisku po Królewskim w przypadku braku awansu będzie kpiną.

Jak chodzi o sam mecz to nie napisze niczego, co już nie padło. Skład dobierał ChatGPT, ale tak późnych zmian nie można zrozumieć. Serio Jopowi wydawało się w 60 minucie, że wszystko idzie ku dobremu? Inna sprawa, że można mieć perfekcyjną taktykę, ale jak obrońca odwala taki numer jak wczoraj Jaroch to ręce opadają.

Łęczna chyba odpuściła kwestię baraży więc za naszymi plecami zostaje jedynie GKS Tychy. Całkiem możliwe, że za tydzień wyrzucą nas poza TOP6. Potem zostaną nam 2 mecze ze słabymi rywalami i mimo wszystko wydaje mi się, że wrócimy do strefy barażowej. Tylko tam przepadniemy z kretesem. Jak wyglądają nasze wyniki na wiosnę z czołówką? 2 remisy i 2 porażki. Nawet jeśli uda nam się wcisnąć do baraży to i tak ich nie przejdziemy. Awans uznałbym za większy cud niż zdobycie PP rok temu.
Odpowiedz cytując