Wyświetl pojedynczy post
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2025, 08:54
fansorina napisał(a):Wyświetl post
Pamiętając jak zagrał Brukbet w Krakowie, wtedy gdy był liderem, no to myślę, że można spodziewać się powtórki, będziemy znów prowadzić grę, oby z naszej strony bez prezentu od duetu stoperów, szkoda Igbekeme bo on jako nieliczny potrafi przyspieszyć grę zwykłym podaniem na wolne pole.
Jestem ciekaw tego jak będziemy wyglądać, bo mi ta brzydka wygrywająca Wisła się podoba obym nadal mógł to powiedzieć.
I Górnik Łęczna i GKS Tychy naciskają, baraże nie są nadal pewne, trzeba zapunktować.
Mozna tylko zgadywac ale biorac pod uwage, ze obie druzyny graja ofensywnie i probuja wysoko odbierac pilke to mecz nie bedzie brzydki w porownaniu do tych gdzie przeciwnicy probuja odbierac tak od 30tego metra.
Mysle, ze to bedzie bardziej przypominalo mecz Lechia - Wisla w Gdansku co bylo 1-1. Bedzie latanie od pola karnego do pola karnego. (baj de lej wtedy w ostatnich minutach Villar mial sam na sam z bramkarzem i strzelil prosto w niego a Baena mial z kilku metrow na pustaka i strzelil nad poprzeczka).

Z drugiej strony mecze na szczycie w Polsce czesto wygladaja tak, ze nie da sie na to patrzec i koncza sie jakims nudnym 0-0. Tak tez moze byc.
Odpowiedz cytując