Wyświetl pojedynczy post
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2025, 22:57
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Dobra dobra...

Biadolisz przed każdym meczem, coraz częściej wychodzisz na kretyna i dalej się nie poddajesz...

Kibic potłuczony... zawsze stawiana przegraną.
Nie no nie obrażaj mnie Nie zawsze porażkę, moje przewidywania na te 5 spotkań z outsiderami to było W - P - R - P - W. Po prostu wiem doskonale, że w Wiśle nie może być zbyt długo dobrze i prędzej czy później (zazwyczaj prędzej) pojawi się tzw. mecz mokra szmata. Im dłużej trwa seria tym większe prawdopodobieństwo. Tak było rok temu z Głogowem, 2 lata temu z Puszczą czy Ruchem. W tym roku też to się musi wydarzyć, jest to bardziej niż pewne. Obstawiam, że raczej nie z Pogonią Siedlce u siebie no bo jednak, bez jaj XD Ale to jest ostatni kandydat na tego typu akcje. Potem to już gramy z BBT i Płockiem także tutaj każdy wynik może paść bo to jednak czołówka, no i potem z GKS Tychy z którym mamy wybitny bilans 1-1-3 a ta jedna wygrana to po karnym Fernandeza w 95 minucie sprzed 2 lat XD No i na koniec mecze o życie ze Stalami. Tam się na razie nie pokuszę o przewidywania. Will see w jakim nastroju, formie i skladzie bedziemy wchodzić w te 2 mecze
Odpowiedz cytując