Wyświetl pojedynczy post
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2025, 06:23
Jakbyśmy wyrównali to Jaga wyłączyłaby tryb treningu, Dlatego optycznie wyglądało to spoko, ale co z tego jak my musimy miec 100 sytuacji zeby gola strzelić. O Zwolińskim nie bede pisać juz wszystko zostało powiedziane. Pomijając wczesniejsze BARDZO delikatnie mówiąc, dogodne sytuacje, to niewykorzystanie tego pustaka to kryminał. Chłop ma przed sobą po lekkim skosie pustą bramke, nie wierze ze nie widział nacierającego Skrzypczaka, Łukasz "mógł zamarkować strzał, ostatecznie przytrzymać piłe przy nodze. Wyszła by podobna akcja jak Grosicki kiedys posadził na dupie jadących Sobolewskiego i bodajże Glowackiego. Skrzypczak wyhamował juz za boiskiem wiec Lukasz mogłbby sobie spacerkiem podprowadzic piłke do bramki, moze nawet miałby czas sam sobie wystawic na przewrotke.

Mowie wam, kontuzja Rodado jak dla mnie, sprawiła ze nie dociągniemy do tych baraży.

Uryga jak dla mnie, prócz tego ze był jednak zamieszany w gola, dobrze skasował Pululu, niezarobienie na nim ani jednego żółtka to była sztuka. Biedrzycki również niezłe, wślizg po stracie Dudy no to było coś, po przebiegnięciu prawie całego boiska.

Szkoda ale myślałem ze to bedzie walka gołej dupy z batem. Oszczędzili nas dlatego to wyglądało jak wyglądało.

edit: to byl Czarek Wilk, pardon
Ostatnio edytowane przez tommiyacht : 03.04.2025 o godz. 12:59.
Odpowiedz cytując