Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2025, 15:25
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
@wolfy, naprawdę nie rozumiem Twojego zafiksowania na Dudzie.
W mojej ocenie, zawodnik ten ma papiery na solidnego (extra)ligowca.
To nie jest ktoś pokroju Blaszczykowskiego, ale poziom Cantoro może osiągnąć.
Rozwija się powoli, gra w reprezentacji U20, zobaczymy co będzie dalej.
W każdym razie, na pewno nie zasługuje na to aby z niego robić " kozła ofiarnego" naszej pozycji sportowej.

A co do jego występów w latach poprzednich- grał bo ... musiał grać.
Nikogo innego, lepszego na pozycję "młodzieżowca" nie mieliśmy.
Nie jestem zafiksowany na Dudzie, po prostu inne miernoty nie mają opini "młodego talentu" i nie trzeba nikomu tłumaczyć że nie dojeżdżają poziomem do pierwszej ligi. Jeśli napiszę że Uryga jest słaby to praktycznie nikt nie oponuje. Dopiero przy "talentach" podnosi się jazgot tych samych co chcieli "budować Młyńskiego".
Nie ja mam obsesję tylko Wy. Jak poszukasz to znajdziesz co myślę o Urydze, Biedrzyckim, Jarochu, Sukiennickim, Sapale, Alfaro itd. Dopiero kiedy uczciwie ocenię postawę Dudy zaczyna się jazda z miłośnikami młodego drewna.

Duda ma papiery na kolejnego Plewkę albo Bruda. Osobiście wolałbym Patryka niż jego, przynajmniej coś robił w destrukcji.

Problem nie jest w tym że (jak twierdzicie) mam inne podejście do Dudy. Wręcz przeciwnie - traktuję go tak samo jak innych piłkarzy, a bajeczki o tym co to będzie jak drewniak nauczy się strzelać i podawać zostawiam Wam. I tu jest powód histerycznych reakcji - opisuję rzeczywistość jaką jest, a nie według tego co mogłoby być.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.03.2025 o godz. 15:33.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując