|
Królewski sam się światu pokazał przez te kilka lat jaki jest zajebisty. I o ile dopóki plan z okłamywanie i udawaniem kogoś kim się nie jest się powodził, tzn początek przygody z Wisla i kreowanie się na intelektualistę, człowieka z kontaktami itd to jak kłamstwa zaczęły wychodzić na jaw, a do tego nie ma wyników w klubie to szambo wywaliło.
Ja nawet nie wiem czy ten gościu nie wymyślił tego, że sypią po 3 h dziennie (brzmi to fajnie, zobaczcie ....y ile dla was robię, zobaczcie jaki jestem zajebisty). No bo jeśli nie ma czasu na sen, to by nie miał czasu na to całe .......enie na X, upijanie się, które też rączkę nie trwa 20 minut itd nawet by sil na to nie miał i padał że zmęczenia... Tymczasem chłop regularnie, najebany (chyba) zamieszcza jakieś wpisy na X. O kłamstwach w stylu, że on inwestorów ma, zna, ogarnie, z branży, nie z branży swojej itd itd to już nawet nie ma co wspominać. Tego jest tyle, że już nawet się nie pamięta i nie zwraca na to uwagi.
Gościu jest zwykłym patusem i manipulatorem. Do pewnego momentu można było się oszukiwać, że nie mamy z nim przejebane, od pewnego momentu ciężko się oszukiwać.
Chłop już tak się odkleił i odjechał, że tutaj chyba jakiś psycholog potrzebny, bo on nie daje rady. My tu się wyzywamy często, nie jest to powód do chluby, ale takie realia forum i anonimowości. Będąc na takim szczeblu popularności i mając takie wykształcenie, biznesy itp wyzywać się z ludźmi publicznie, swoim nazwiskiem się pod tym podpisywać, to już trzeba być debilem. No ale pewnie to tez kompleksy itp widać, że lubi się wywyższyć nad obojętnie kim, nad anonimem z internetu, aby pokazać, że jest lepszy wraz ze swoim maltańczykiem.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 18.03.2025 o godz. 19:16.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|