Kolejne błyskotliwe wpisy Pana Zaskrońca na portalu X. Nie dość, że wygania ze stadionu, to jeszcze grozi kolejnymi pozwami. Odlot kompletny. Za chwilę jak tak dalej pójdzie, to za jakąkolwiek krytykę Pana Prezesa będą leciały zakazy klubowe xD Oczywistym jest, że dopóki ten atencjusz, narcyz i dyletant będzie w klubie, to tu nie ma żadnej perspektywy na przyszłość. Szczerze mówiąc, tak jak pisał tutaj Jaroo1, to już lepiej byłoby wystartować od IV ligi z Kwietniem, bo przynajmniej byłyby jakieś perspektywy i nadzieja na zbudowanie klubu na znacznie mocniejszych i zdrowszych fundamentach.
Cytat:
"Żenujący to jesteś Ty - mówiąc że zawodnik sekcji niewidomych jest zatrudniony w klubie. Jesteś zwykłą kanalią, człowiekiem bez honoru i zwykłym obrzydliwym człowiekiem bez szacunku dla innych. Przeprosiłes go matole czy nie!? Przeprosiłes po ludzku Marcina i redaktora Karcza czy nie za te insynuacje i ośmieszanie w szczególności człowieka budującego sekcje klubu czy nie? To napiszę Ci więcej - dopóki nie przeprosisz zapomnij, ze oglądniesz mecz Wisły z poziomu trybun.
Serdeczności"
"Okazałem Ci dobre serce nie pociągając do odpowiedzialności finansowej - świetnie że z tego skorzystałeś. Teraz czas na drugi pozew. Pozdrawiam"
"Twoje poglądy są na poziomie mojego Maltańczyka a jest w ostatnim percentylu wśród 100 najmądrzejszych psów na świecie.
Co to jest percentyl sprawdź sobie w Wikipedii bo nie sądzę że wiesz co to."
"Czego nie rozumiesz? Na twoim przykładzie chciałem udowodnić jak debilne komentarze niszczą naszą
społeczność - Ty za tą nieprawdę Przeprosiłes prawda? Bo gdybyś tego nie zrobił zapłaciłbyś sporo. Jesteś z tego dumny imbecylu - że za to musiałeś przeprosić czy co?"
|