Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2025, 09:42
jak dla mnie jest zainteresowany, tylko scenariusze które tutaj wcześniej np. nakreślił MaLk dają Królewskiemu jakieś pole do grania na czas i przeciągania rzepy jak w Familiadzie. strzelam, że na tym punkcie obecny prezes i właściciel Wisły chce z tego wyjść z twarzą z pobudek, które nie mają nic wspólnego z racjonalną ekonomiczną kalkulacją. jego zachowanie na społecznościówkach świadczy albo o osobowości borderline, albo o tym, że różne plany B na opóźnienie/powstrzymanie wejścia tutaj Kwietnia w takim zakresie, w jakim by sobie życzył biorą w łeb, a oddalający się awans również jest jego (w sensie Królewskiego) być albo nie być w klubie
sądzę, że Królewski również powoli zdaje sobie sprawę, że jeśli ma jakąkolwiek twarz do zachowania, to na razie zachowuje ją tylko wśród najwierniejszych brawoszefów, a poza lizodupami z X i najbliższymi współpracownikami (pozdro Karolina) dominuje spektrum emocji od w....ienia przez lekką irytację do zwykłego zmęczenia materiału i braku nadziei na jakikolwiek happy end z popularnym zaskrońcem u steru

nie chcę rozpuszczać plotek ani robić nikomu nadziei na szybkie pozbycie się Królewskiego, ale słyszałem z całkiem dobrego źródła, że do końca sezonu nic bardziej konkretnego w tej sprawie raczej się nie stanie, ale mam dziwne przeczucie, że jak już się stanie, to bardzo gwałtownie
Ostatnio edytowane przez Watts : 18.03.2025 o godz. 09:46.
Odpowiedz cytując