|
I dalej
"Chłopie weź się ....a zastanów i przestań mi mówić jakich emocji mam aktualnie doświadczać. Będę mieć jakie chce i autentyczne jakie aktualnie czuję. W dupie (podobnie jak 90% ludzi którzy mogą sobie na to pozwolić) mam wzorce zachowań prezesów klubów piłkarskich z podręczników PR. Chuja Cię interesuje dobro Wisły. Interesuje Cię krótkoterminowa adrenalina i poczucie sukcesu. Poddajesz pod wątpienie istnienie takich projektów jak Blind Football, AMP Football i inne - dla których między innymi jestem w piłce i dla których jeszcze chce mi się w to inwestować dlatego że wierzę że to nośnik większych wartości. Dopóki nie zrozumiesz że to coś więcej niz miejsce w tabeli (umówmy się na plus minus przejściowe) to nic z tego nie będzie. Czy Ty rozumiesz że miesięcznie wypłacamy kilkaset wynagrodzen jako organizacja? Że prócz pierwszej drużyny to jest cała kultura od rodziców po wspierających emerytów ten klub? Czy Ty rozumiesz ile ten klub robi dobrego dla różnych sekcji, ludzi, partnerów i organizacji!? Weź się chłopie zastanów zanim coś napiszesz i nie w....iaj mnie po prostu. Spłacam zaległości klubu sprzed 23 lat co do złotówki, biorę odpowiedzialności za nowe, i dopóki nie dorobisz się lub nie zaproponujesz zastępstwa krytykuj projekty komercyjne jak pierwsza drużyna ale nie tykaj moich społecznych projektów. Niezależnie ile kosztują idioto.
|