Wyświetl pojedynczy post
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2025, 00:15
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Ze mnie osobiście uszło powietrze.

Łudziłem się, że jest jeszcze cień szansy na awans z miejsc 1-2, ale po dzisiejszym meczu nie mam już złudzeń.

Jeśli jakimś cudem awansujemy do baraży, to je przegramy. Ta drużyna mentalnie nie istnieje, to zbieranina chłopów, którzy chcą tylko dograć do czerwca, skasować co należne i zmienić pracodawcę (a roszady będą grube bez awansu).

Żal Rodado, bez którego goli zagrzebiemy się w tym .......niku na długo. Bez konkretnych inwestycji w graczy przedstawiających konkretną jakość sportową, zmarnujemy kolejny sezon i dopiszemy do długu kolejne 8-10 milionów.

Jedyny pozytyw ewentualnego braku awansu jest taki, że pozycja negocjacyjna JK z Kwietniem będzie pozycją klęczącą.
Przecież żadnego Kwietnia w Wiśle nie bedzie. Chłop leci z Wieczystą jak burza, nie zatrzymuje się z inwestycjami. Jak Wy to sobie wyobrażacie? Że awansują do 1 ligi a Kwiecień powie "dobra ja zawijam bawcie się dobrze" i się do Wisły przeniesie? XD A to, że awansują to pewniak. Nie wiem jaka katastrofa by się musiała wydarzyć, mają 6 pkt przewagi nad 3 miejscem i golą każdego w tej 2 lidze.

Zamiast jeszcze łykać te dyrdymały Królewskiego o Kwietniu (w ogóle już wszyscy zapomnieli o tych tajemniczych inwestorach co mieli być na meczu ze zniczem? XD Niesamowite ile bajek temu człowiekowi na sucho uchodzi) radzę się powoli przyzwyczajać do roli drużyny która w lidze będzie ustawiana po kątach przez do niedawana osiedlowy klub.
Odpowiedz cytując