Wyświetl pojedynczy post
Cymes
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2025, 22:38
willow napisał(a):Wyświetl post
Cała gra tej drużyny opiera się na 3 zawodnikach. Poletanovic (wcześniej Carbo), Igbekeme, Rodado. Jeśli zabraknie któregokolwiek z nich, a dodatkowo któryś z pozostałęj dwójki ma słabszy dzień, gramy mizerę. Dzisiaj zabrakło Poletanovica a Rodado zagrał piach i mamy co mamy. Znowu wracam do tematu braku wzmocnień drużyny, zwłaszcza w obronie i na skrzydłach. A to z kolei jest konsekwencją właściciela - gołodupca, którego nie stać na tę drużynę. I powtarzam to po raz setny, to jest istota problemu. Źródło nieszczęść wszelakich, że się tak wyrażę.
I co ten Carbo z Igbekeme na jesieni niby dali? Stratę masy punktów ze środkiem i kilku z dołem. Jak popatrzysz na konkrety to pierwszy 2 asysty z Ruchem. Tu można przynajmniej powiedzieć, że walnie przyczynił się do wygrania meczu. I tyle na przestrzeni rundy. Drugi dwie asysty z Odrą, która taktycznie postanowiła popełnić z nami piłkarskie samobójstwo. O bramkach nawet już nie wspominam. Z perspektywy wyników podniecanie się tymi dwoma grajkami to zakrzywianie rzeczywistości i oszukiwanie samego siebie.

Co do reszty. Już mi się nawet nie chce strzępić ryja. Napiszę krótko. Jeśli miałbym do wyboru bankructwo z pozbyciem się Królewskiego, albo fuksiarski awans. To wybieram to pierwsze. Z drugiego nic poza dłuższą agonią projektu data driven klub nic nie wyniknie. Pewnie przez przerwę reprezentacyjną trochę mi odpuści, ale może właśnie na wkrwieniu człowiek widzi rzeczywistość taką jaka jest.
Odpowiedz cytując