Szneka napisał(a):

|
Najlepsze , że któryś z kolegów pisał na forum, że Miedź dużo strzela z dystansu. Jak wpadły oba gole ? po strzałach z dystansu. Nie przeczytał nasz sztab rywala dziś. Aż się prosiło po pierwszej połowie ściągnąć Zwolińskiego, który dziś nie istniał a dać Alfaro na pozycję Rodado a jego do przodu. Fakt grał cały mecz dramatycznie słabo ale może na szpicy by coś działał. Może jakaś klepa z Alfaro by wyszła? Kolejny mecz nie gra Kutwa. Dlaczego?
|
Najlepsze, że widział to każdy tylko nie sztab szkoleniowy
Tak naprawdę przesunięcia, zmiana powinna być już w 30 minucie, tylko cudem Broda z 3 metrów został nabity w rękę i nie przegrywaliśmy do przerwy
Antonik jak nas ogrywał na jesieni tak zrobił powtórkę dzisiaj
Jakie wnioski wyciągnęli trenerzy? Takie jak zwykle, czyli żadne
Z jakiego powodu jest Kutwa na ławce, jeżeli to jest nasz najdynamiczniejszy środkowy obrońca a w wysoko ustawionej obronie grają dwa klony- drewniane kloce?
Jak można wystawiać dwóch napastników i środek pomocy Duda -James, gdy żaden z nich nie trzyma pozycji tylko zbiegają do boków?
To jest jakaś nieodkryty geniusz trenerski, że 2 środkowym pomocnikom przydzielone są zadania jakby grali we 3 z 6 za plecami ?
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"