Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2025, 10:56
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Dobrze wiem że piszesz bzdury.

Broniłem i Zieńczuka, i Boguskiego - bo dawali gole i asysty. Duda nie daje nic. Jedzie na przepisie o młodzieżowcu i dwóch dobrych meczach na sezon od trzech lat.

Następcą Boguskiego w roli kozła ofiarnego jest - i to Ci się bardzo nie spodoba - Baena. Psuje sytuacje, nie umie dośrodkować, ale ma 11-cie punktów w punktacji Kanadyjskiej. Mimo to jest ulubionym celem wielu kibiców.
Były głosy żeby dawać za niego Starzyńskiego, żeby go sprzedać przy pierwszej okazji... Jak strzeli gola to jest cisza, jak coś zepsuje to ciosa się mu kołki na głowie.

Ale dzięki niemu mamy ponad 25% goli.

A Duda? Albo przeżywa rywalizację, albo akurat mu się nie chce, ew. chce ale nie może.

Nic nie musi, w końcu to talent.
W pisaniu bzdur konkurować z tobą może chyba tylko Drozd,ja nawet nie próbuję.Twoje najnowsze dzieło to"idealnie bita piłka Mikulca(w biegu !!!!!!!!!!)". Co mnie obchodzi,że broniłeś Boguskiego.Fakty są takie,że cokolwiek nie wychodziło drużynie na boisku winny był właśnie Rafał.Być może go broniłeś,nie wiem,nigdzie nie napisałem,że to ty robiłeś z niego kozła ofiarnego.Nie mam zamiaru teraz szukać czy to prawda,przyjmuje na słowo że tak było co nie zmienia faktu,że przypierdalasz się do Dudy o praktycznie każde zagranie.
Być może gdyby Kacper w niedzielę dogrywał te piłki Brożkowi a nie Zwolakowi mógłby sobie dopisać asysty w statystykach.

Ps.Dodałem kilka wykrzykników,żeby bardziej podkreślić twoje słowa,że Mikulec dograł idealnie w biegu.
Odpowiedz cytując