Wyświetl pojedynczy post
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2025, 11:33
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Z tą idealnie bitą piłką przez Mikulca to rozumiem, że jakiś żart jest?
Nie ujmując niczego ogólnej postawie Mikulca to akurat była zawiesinka, która każdy rozgarnięty bramkarz wyłapałby, albo wypiąstkował narażając się co najwyżej na atak takiego Biedrzyckiego.
Jednak Pindroch chciał okazać się cwańszy i przykryć upadkiem swoje spóźnienie do piłki, w wyniku czego Biedrzycki był przy niej pierwszy i jako pierwszy ją dotknął.

Nadal upieram się, że jesteś uczulony na Dudę.
Może dla zakończenia sporu podaj proszę po ilu SFG Dudy była kontra i czy po tym jednym wynikała ona ze słabego wykonania przez Dudę, czy z postawy atakujących piłkę graczy Wisły?

Tak, wiem, przeczytałem że (z Łęczną bodaj jeden został przez Dudę przyzwoicie wykonany, na kilkanaście)

Możesz nawet posłużyć się danymi Skuchy czy innego Markusa.
Dokladnie, Dosrodkowanie Mikulca bylo zepsute. Posylal pilke wprost w rece bramkarza i gdyby nie fact, ze chwile wczesniej mielismy SFG to do pilki zamiast Biedrzyckiego skaklby Rodado albo Zwolinski i bramkarz bez problemu by ja zlapal jak to sie dzieje w 99 na 100 naszych atakow.
Na szczescie dla nas po SFG Lecznianin zle wybil i moglismy od razu przejac pilke i zrobic akcje zanim nasi stoperzy sie wrocili. Dlatego uwazam i bede sie przy tym upieral ze potrzebny nam jest napastnik wzrostu Biedrzyckiego zeby stwarzac zagrozenie w kazdej akcji ofensywnej a nie tylko wtedy gdy zawodnik przeciwnikow slamazarnie wybije pilke i akurat przypadkowo bedziemy mieli stopera z przodu.

Edit: z drugfiej strony to dobrze ze Mikulec poslal farfoclowatego krossa bo bramkarz to zlekcewazyl. Gdyby kross byl porzadny to pewnie bramkarz wyszedlby do tego z wieksza determinacja.
Ostatnio edytowane przez As : 11.03.2025 o godz. 11:50.
Odpowiedz cytując