Wyświetl pojedynczy post
kbr
Senior Member

Od: 08.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2025, 12:55
pi0tr3k94 napisał(a):Wyświetl post
W dalszym ciągu radziłbym jednak patrzeć na siebie, niż na przeciwników. Teraz przed nami wyjazd na Miedź i tutaj najważniejsze będzie nie przegrać, a potem kolejno Kotwica (14 miejsce), Warta (15), Chrobry (13), Odrą (16), Siedlce (17). Zrobić fajną serię w tych 5 meczach a potem dwóch bezpośrednich kandydatów do awansu czyli Płock i Terma. Kalendarz nam sprzyja i trzeba to wykorzystać. Wiele się jeszcze w tabeli moze zmienić, ale dla mnie priorytet to patrzenie na samych siebie i zrobienie w tych 5 meczach z dołem tabeli minimum 12 punktów.
Myślisz logicznie, ale niestety Wisła lubi zaprzeczać logice. Dlatego mniej obawiam się Miedzi, niż kolejnych spotkań z dołem tabeli. Dopóki nie zaczniemy wygrywać jak leci ze słabymi będzie ciężko marzyć o awansie. Ile razy już traciliśmy punkty w trakcie takiego łatwego terminarza?

Optymistyczny jest nasz bilans z drużynami, które aktualnie znajdują się w strefie barażowej.

Ruch 3-1 i 5-0
Płock 3-1
Miedź 1-1.

Kiepskie punktowanie ze słabeuszami i dobre z czołówką dają nadzieję, że jeżeli dostaniemy się do meczów barażowych będzie spora szansa na awans.
Odpowiedz cytując