Karherop napisał(a):

Sklad będzie caly czas rotował, tym bardziej że zaraz pojawia sie kolejne wykluczenia za kartki. Igebekme ma 3, Biedrzycki 6. Jop ma trochę kombinowania, ale i tak to wyglada duzo lepiej niż chocby przed startem sezonu
Letkiewicz dostanie zapewne 1 mecz pauzy bo przewinienie bylo taktyczne (pomijajac to ze bylo na granicy przewinienia).
Jesli Poletanovic byłby do gry w jakims wymiarze z Miedzia to bym zaryzykowal z Duda od poczatku i Marko z ławki i jako mlodziezowca wpuścić Baniowskiego/Kuziemke za Duarte po zejściu Dudy.
Para Biedrzycki Uryga w ostatnich 2 spotkaniach wyglada naprawde dobrze. Na pewno fajnie gdyby nam sklad wybierała forma, a nie przepisy
|
Jop zasugerował lekko na konferencji pomeczowej że może też postawić w bramce na drugiego juniora. Przynajmniej ja to tak odczytałem.
Z wymianą młodzieżowców na różnych pozycjach jest zawsze problem bo angażują dwie zmiany i możesz musieć zmienić kogoś kto gra akurat dobrze. Też słowa Jopa, ale z wcześniej.
Jeśli Poletanović nie będzie gotowy wtedy raczej Duda od pierwszej minuty a jako bramkarz Chichkan/Broda.
@FraMat - SFG Dudy były tragiczne ponieważ nie stwarzały jak zwykle zagrożenia. Tym razem przynajmniej przechodziły pierwszego zawodnika rywali na swojej drodze więc jakiś postęp jest. Spowodowanie kontry to tylko wisienka na torcie.
Podobnie jak w przypadku magicznej techniki Sukiennickiego czy konfliktu Rude-Jop masz prawo do własnej opini, ale jesteś w tym zdaniu odosobniony.
Dalej nie chce mi się tego ciągnąć.
@Arkadiusz.Czerepach - może po prostu Biedrzycki to spoko gość i wszyscy w szatni go lubią?