|
Nie jestem absolutnie uczulony na Kacpra Dudę (w wątku z poprzedniego meczu wręcz go broniłem), ale moja SUBIEKTYWNA ocena z dzisiejszego meczu to "poniżej swojej średniej":
- jedna super akcja z minięciem 3/4 graczy i mocny, celny strzał, niestety prosto w bramkarza
- 80% procent wykonywanych stałych fragmentów/wrzutek fatalna (nie liczyłem podczas meczu, tak pamiętam, może nie mam racji!), w pewnym momencie zaczęło to irytować 3 osoby oglądające wspólnie, więc to nie tylko moje odczucia ...
- jedno FATALNE podanie do przeciwnika w pobliżu pola karnego (bez konsekwencji oczywiście, ale słabe to było)
- faul taktyczny (w odpowiednim momencie i miejscu boiska, IMHO uzasadniony w tamtej sytuacji) po którym kartkę dostał ktoś inny od nas (nie pamiętam kto), więc w sumie na +
- z mowy ciała i zachowania na boisku jakiś taki "obrażony" (nie wiem na kogo)
Zakładam, że aktualnie wg Trenera nie mamy nikogo lepszego na jego pozycję, więc gra - nie mam podstaw, żeby nie wierzyć Jopowi w tym względzie.
Jak wróci Poletanović to IMHO siądzie na ławce i jak się nie weźmie za siebie to będzie to dłuuuuuuuuuuuuuuuugie posiedzenie, ale wydaje mi się, że mimo wszystko, nie był dzisiaj na boisku najsłabszym ogniwem ...
|