Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2025, 16:57
Markus napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, że jak każdy miałem nadzieję, iż nie zrealizuje się najgorszy scenariusz, a trenerzy wiedzą, co robią i będą potrafili go prawidłowo ocenić. (...).

Od samego początku jasno pisałem, że decyzja o jego przydatności powinna należeć do trenerów po testach i tak dalej, a nie do anonimów z Rumunii, bo to trenerzy są od określenia aktualnej wartości i możliwości danego zawodnika, czy od analizy jego dyspozycji, która nie mogła być dokładnie taka sama jak parę lat wcześniej. Stwierdzenie to nie jest żadnym dupochronem, tylko podkreśleniem oczywistej sprawy warunkującej sens zatrudniania go.
No i widzisz.
Podobnie osoby na tym forum piszące, że "Rodado to zwykły ogór", Janusz Gol byłby lepszy od Carbo, Starzyński powinien grać a nie Baena, a zamiast ściągać jakiegoś Mulę należy lepiej cierpliwie inwestować w "budowanie" Młyńskiego też zakładały to samo, co Ty, a mianowicie, że trenerzy wiedzą, co robią i będą potrafili go prawidłowo oceni oraz, że decyzja o jego przydatności powinna należeć do trenerów po testach i tak dalej

A że czasami sobie tu pogadamy o różnych możliwościach w sytuacji gdy jeszcze nie było wiadomo, że Rodado to ktoś więcej niż ogór, że Carbo okaże się bardziej przydatny niż byłby Gol, że Baena będzie jednak miał więcej liczb od młodziutkiego Starzyńskiego, a Młyński okaże się gorszym piłkarzem od Muli to taki urok tego forum.
Nie ma sensu kruszyć kopii, co najwyżej stwierdzić, że rzeczywistość okazała się inna, pośmiać się trochę i rozejść się do swoich zajęć.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując