Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2025, 13:31
Markus napisał(a):Wyświetl post
Popierałem prawo podjęcia decyzji o przydatności i transferze Omraniego przez trenerów, po dokonaniu jego oceny na miejscu, a nie na podstawie wybiórczo cytowanych głosów i anonimów z rumuńskich for czy mediów społecznościowych. Ani razu nie przesądzałem, że będzie to dobry ruch, a on sprawdzi się w Wiśle i się tu odbuduje. Wskazywałem, że klub słusznie minimalizuje ryzyko zniszczenia się tu negatywnego scenariusza poprzez danie mu śmiesznie niskiego kontraktu na te pół roku.

Cała reszta to Twoja manipulacja. Tyle.
Twój pierwszy post w temacie Omraniego.
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...ostcount=93412
Markus napisał(a):
Trwają rozmowy dotyczące Omraniego. To akurat mogłoby być rzeczywiście spore wzmocnienie, więc oby skończyły się pomyślnie.
Czyli robiłeś sobie nadzieje na solidnego gracza.

Twój drugi post w temacie Omraniego.
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...ostcount=93415
Markus napisał(a):
Ten 30-letni chłop ostatnio z Rumunii ma już konkretny dorobek i strzelił tam bodajże 47 bramek, ma w CV także grę w konkretnych i uznanych klubach. Ja nie będę udawał, że wierzę, iż stało się to przypadkiem i pozwoliły mu na to nie umiejętności, tylko rekomendacja jakiegoś kibica typu Wattsa, robiącego oczy jak pięciozłotówki na dźwięk nazwiska Dziedzic.

Omrani ma też w internecie filmiki, gdzie jest pokazane jak te bramki zdobywał: że umiał strzelić zarówno głową, jak i lewą nogą zarówno z bliska jak i z dystansu, że technicznie nie jest tam bezradny, że umiał grać ciałem, ustawić się, a nawet dobrze podać.
No widzisz sam.

To prawda, że potem przeszedłeś na pozycje "Zawsze finalną ocenę aktualnych umiejętności i możliwości zawodnika przeprowadza trener, są testy medyczne i wtedy zapada decyzja czy zawodnik na pewno się nadaje, jak bardzo dziś odstaje np. od obrazu z filmików sprzed dwóch lat. Sugerujesz, że Wisła tego nie zrobi w tym przypadku?"
Taki dupochron, prawda?

A kiedy klub zatrudnił Omraniego po "przeprowadzeniu przez trenera finalnej oceny aktualnych umiejętności i możliwości zawodnika oraz po testach medycznych" dalej brnąłeś w narrację, że to może być dobry piłkarz.

Nie chce mi się więcej pisać w tym temacie.
Proszę tylko o szczerą odpowiedź: czy dzisiaj uważasz, że zatrudnienie Omraniego nosiło jakiekolwiek ślady profesjonalnego podejścia, Rude wypowiedział się pozytywnie, a Omrani przeszedł solidne testy medyczne?
Oraz czy po tym krótkim pobycie Omraniego w Wiśle nadal uważasz, że kibice na forach rumuńskich, działacze klubów rumuńskich napadający na Omraniego i rumuńscy dziennikarze sportowi, których cytowałem mijali się w jakikolwiek sposób z prawdą?

A może to ja przeprowadzając research w mediach rumuńskich powinienem był za ten czas otrzymywać od klubu jako nagrodę za negatywny scouting 2 tys euro w miejsce Omraniego?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując