Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2025, 08:52
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że nie popierałeś transferu Omraniego i uważałeś go od początku za niewypał.
Można i tak.
Popierałem prawo podjęcia decyzji o przydatności i transferze Omraniego przez trenerów, po dokonaniu jego oceny na miejscu, a nie na podstawie wybiórczo cytowanych głosów i anonimów z rumuńskich for czy mediów społecznościowych. Ani razu nie przesądzałem, że będzie to dobry ruch, a on sprawdzi się w Wiśle i się tu odbuduje. Wskazywałem, że klub słusznie minimalizuje ryzyko zniszczenia się tu negatywnego scenariusza poprzez danie mu śmiesznie niskiego kontraktu na te pół roku.

Cała reszta to Twoja manipulacja. Tyle.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując