Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2025, 09:24
Savik napisał(a):Wyświetl post
@Markus, pamietam (nie wiem czy Ciebie), ale na pewno Twój nick ze "starego forum" . Analizy , które były robione, zresztą bardzo dobre., po meczach Wisły. I czasami zastanawiam się co się stało, bo "tamtym" Markus, który nie dawał się prowokować i skupiał się na merytoryce , a nie na prywatnych wycieczkach. Jeżeli to nadal Ty, to może warto wrócić, do dawnej retoryki, a nie skupiać się na personalnych potyczkach?

PS. Dla "nowych" użytkowników wyjaśniam: "Stare forum" to forum, które istniało na serwerze, zarządzanym przez użytkownika/administratora RAV,a (o ile dobrze pamietam nick). Gdzie żeby forum przetrwało, robiliśmy zrzutkę na serwer, bo stary nie wydalał. Stąd część użykowników, ma datę dołączenia - 11.2002 - bo to jest data migracji, a nie data dołączenia do forum... Wtedy to był okres Wisły miodem i mlekiem płynący, i forum było naprawdę istotnym medium wiedzy o Białej Gwieździe. Często się zdarzało, że użytkownicy dostawali propozycję "odstąpienia konta" czasami nawet za odpłatą (sam miałem nawet parę takich propozycji). Dlatego właśnie w sumie nie wiem, czy ten "Markus" , to tamten "Markus"..... Bo analizy, tamtego Markusa, to było naprawdę coś.....
Też mi żal tamtego Markusa
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując