Wyświetl pojedynczy post
Sylwus1988
Senior Member

Od: 03.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2025, 08:58
to nie był taki typowy mecz na przewage w statystykach, te podania i zagrania wczoraj miały jakiś sens a nie jak nie nie raz najebane podan a wszystkie na alibi. Byliśmy dużo lepsi niż Arka ale nie potrafie zrozumieć jak zawodowcy jacy by nie byli jebią z 5 metrów od bramki 5 metrów nad bramką, dośrodkowują płaskie piłki w kolana najbliższego rywala itp. Mimo wszystko mecz jak i Wisła bardzo mi się podobały, na remisie zaważyły naprawde małe błędy indywidualne, chociaż nie wiem czy Letkiewicz popełnił błąd czy to jednak był faul na nim.. Wiem że pewnie nam by takiego gola nie uznali, tak samo jak przeciwko nam napewno ręka taka jak gruzina plus łokieć w twarz Jarocha 2w1 to byłby karny, tak jak w 99.9999 przypadków gdyby to miał być karny dla kogoś innego to był by karny, ojebał nas raczkowski, były jeszcze inne faule o których nikt nie mówi. Faul na Poletanovicu, faul na Rodado, Faul na Duarte w stylu zapaśniczym koło 90 minuty z boku pola karnego gdzie Arka dostała wolnego zamiast nas to było równoważne złodziejstwo z tą ręką.
Brawo chłopakom za walke, Jedynie słaby dziś Zwoliński, jak dla mnie był do zmiany zaraz po przerwie mógł wejść za niego chociażby Alfaro i troche pobiegać, pewnie zaliczył by pare podań a Zwolak nie miał nic.
Z taką grą z optymizmem patrze na to że załapiemy się do baraży
Odpowiedz cytując