Wyświetl pojedynczy post
Adryan
Senior Member

Od: 04.2024

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2025, 16:31
A weźcie z tą Puszczą, abstrahując od wyników jakie osiągają to jest totalny antyfutbol, żadnego w tym widowiska nie ma, sensownej gry w piłkę nożną tylko liczenie na wrzutki i to, że jeden drwal nabije drugiego drwala w głowę/inną część ciała, którą można strzelić bramkę i tyle atrakcji. Szczerze mówiąc to wolałbym oglądać takie granie jakie my prezentujemy niezależnie od wyników, tylko coś dla oka się dzieje i są jakieś akcje, niż takie nędzne łupanie jak Puszcza.

Zresztą co taka drużyna wnosi do Ekstraklasy? Co wnosi taki Radomiak bądź Stal? Ani frekwencji, ani kibiców, ani widowiskowych meczów. To też nie jest tak, że ja nie lubię oglądać takich drużyn i mam taki pogląd na futbol. Chelsea za Mourinho stawiała autobus w bramce, ale nie grała tak nędznie, słabe porównanie ale jednak da się grać defensywnie i z wynikami, ale nie zabijając piłki nożnej tylko mądrze i sensownie pod względem taktyki.

Już kończąc temat Puszczy, jeden sezon wszystkich zachwycali, że z małego miasta, że biedni, że piękna historia jak zabierają punkty wielkim drużynom, ale znudziło się to w opór, dodatkowo kibice oraz zarząd tego klubu tak obrośli w piórka i poczuli się ważnymi, że teraz nikogo na stadion z wyjazdowiczów nie wpuszczą w tym sezonie + ta sytuacja z Komarem, no jak dla mnie liczę, że to ich ostatni sezon w Ekstraklasie, bo pasują do niej jak świni siodło.
Odpowiedz cytując