Karherop napisał(a):

Ja tej listy poki co nie robie bo zastanawiam sie jak mozna byc tak zaslepionym w jedną stronę. Szczególnie jesli Mehrenicia uwazasz za filar klubu ostatnich lat 
Duda, Sukiennicki, Szot, Dziedzic kosztowali nas mniej niz sumarycznie jeden Enis 500k euro Fazlagic wraz ze swoja pensja pochlanajaca 4 pensje tych młokosów
Ktory znowu stoper? Może Skrobanski?
Tobie sie juz wszystko miesza od naparzania tych postow dlugosci kilku stron a4.
|
Enis Fazlagić to jest bardzo słaby punkt referencyjny i dobrze o tym wiesz. Do dzisiaj nie wiadomo kto tak naprawdę na nim (poza Żiliną) zarobił. Za dużo rzeczy nie ma w nim sensu żeby podchodzić do tego w stylu "wydaliśmy sobie pół miliona euro i daliśmy gigantyczny kontrakt jakiemuś macedońskiemu pionkowi".
Duda, Sukiennicki, Szot i Dziedzic sumarycznie kosztują nas więcej niż Poletanović albo Carbo AFAIK. Za takie pieniądze można ściągnąć wyróżniającego się w pierwszej lidze piłkarza.
Przypominam też że po odejściu Mehremicia zaczęło się pikowanie w dół. Dopóki Adi pilnował sabotażystę Wachowiaka jakoś to wyglądało w obronie, ktoś te główki wygrywał. Po jego odejściu tego cyrku nie dało się już opanować. Tak więc serio nie rozumiem z czego szydzisz.
Jestem zaślepiony bo nie podobają mi się tabuny pseudotalentów które przewijają się przez ten klub? Do tego kupowane często za gotówkę w sytuacji kiedy kadra jest wybrakowana a piłkarzom nie wypłaca się pensji? Niech będzie. Pozostanę przy swoim zdaniu.
Co do młodego stopera - pisałem o Kutwie. Chłopak ewidentnie nie ma tak dobrej prasy, dziennikarze nie dopytują o niego jak o Sukiennickiego czy Dudę.